PREPRESS
PPMP heeft naast digitaal ook veel te bieden op het gebied van prepress. PPMP heeft ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van de opmaak, technisch tekenwerk etc.

Bezoek PPMP - Prepress

Animaties

interactieve 3D animatie Natuurkunde
Permalink

3D interactieve animatie

3D interactieve animatie

Een animatie waarbij de student de substraten moet passen in een enzym. Er zijn verschillende weergaven mogelijk: surface, wireframe, ball & stick en ribbon.
Deze interactieve technische animatie draait binnen de webbrowser en is op elk apparaat te bedienen.

Permalink

Technische animaties

Technische animaties

Voor bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie is een animatie soms erg waardevol. Animaties kunnen bepaalde onderwerpen uitleggen (visualiseren) of zijn interactief waarbij de gebruiker waarden kan invullen en de animatie op deze manier gestuurd kan worden. Het effect is dus meteen zichtbaar!

De animaties (compilatie) hieronder zijn voor Noordhoff […]

Permalink

Cultuur en taal

Cultuur en taal

Een interactieve animatie waarbij de jonge leerling (van de Nederlandse Antillen) spelenderwijs kennismaakt met de taal en cultuur van Nederland!

 

Permalink

Ontdekkingsplaten

Ontdekkingsplaten

Met dit project bieden we een ontdekkingsplaat aan waarbij leerlingen op een interactieve wijze worden meegenomen in het vak geschiedenis. Deze ontdekkingsplaten worden ondersteund door afbeeldingen, video, audio, tekst en animaties. Hieronder ziet u een compilatie van enkele gemaakte animaties.

 

CITAVERDE College wil als opleider voor de groene sector duurzaamheid een vaste plek geven in het onderwijs.
Permalink

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle

Dit project van CITAVERDE College (Groen Onderwijs) neemt je op een laagdrempelige, attractieve, visuele en interactieve manier mee in de principes van “Cradle to Cradle” (informeren en oriënteren). Daarnaast wil CITAVERDE de gebruiker meenemen, uitdagen en triggeren om zelf na te denken over C2C (motiveren, prikkelen).

“Cradle to Cradle ” […]

Games

Voorlezer

e-Comic

Marketing Portal

Uitleganimaties

Explanimation

Animaties

e-Magazine

Digizine

Interactieve Infographics

Beeldbank (DAM)

Virtual tour Google Earth